Boil the shrimp and peel them, peel the vegetables and wash them.
Отварите креветки и очистите их, овощи очистите от шелухи и помойте.
Place vermicelli in a small saucepan, add water and salt, then place on the stove and cook until tender according to the instructions. Place the finished noodles in a colander and let cool.
В небольшую кастрюлю положите вермишель, залейте водой и посолите, затем отправьте на плиту и варите до готовности согласно инструкции. Готовую вермишель переложите в дуршлаг и дайте остыть.
In a large salad bowl, combine onion cut into half rings, mung bean sprouts, bell pepper cut into strips, chopped chicken, shrimp and mix the ingredients. Add the cooled vermicelli to the vegetable mixture and stir.
В большой салатной миске соедините нарезанный полукольцами лук, ростки маша, нарезанный соломкой болгарский перец, измельченное куриное мясо, креветки и перемешайте ингредиенты. Остывшую вермишель присоедините к овощной массе и перемешайте.
Take a large frying pan, pour vegetable oil into it and place it on the stove to heat up. Place the noodles with chicken and vegetables in a frying pan and fry over medium heat for 10 minutes, stirring occasionally. Wait until all the chicken pieces turn white. Add soy sauce and sesame oil to the dish, mix thoroughly.
Возьмите большую сковороду, налейте в нее растительное масло и поставьте на плиту разогреваться. Переложите вермишель с курицей и овощами в сковороду и на среднем огне обжаривайте 10 минут, периодически помешивая. Дождитесь, когда все кусочки курицы побелеют. Добавьте к блюду соевый соус и кунжутное масло, тщательно перемешайте.
Serve fried vermicelli with chicken and shrimp in portioned bowls, garnished with sesame seeds and chopped green onions.
Обжаренную вермишель с курицей и креветками подавайте в порционных тарелках, украсив семенами кунжута и измельченным зеленым луком.