Wash the turkey meat, remove excess veins and skin. Be sure to sift the flour, peel and wash the vegetables.
Мясо индейки помойте, удалите лишние прожилки и кожицу. Муку обязательно просейте, овощи очистите от шелухи и помойте.
To knead the dough, take a deep bowl and pour sifted flour into it. In a separate bowl, combine the eggs, salt and water, mix the ingredients with a fork, and then pour the egg mixture into the flour. Start kneading the dough with a spoon, gathering the dough into a ball, then knead the dough with your hands until it becomes dense. Cover the dough with a towel and set aside to infuse at room temperature for 20 minutes.
Для замешивания теста возьмите глубокую миску и насыпьте в нее просеянную муку. В отдельной миске соедините яйца, соль и воду, перемешайте ингредиенты вилкой, а затем перелейте яичную массу к муке. Начинайте замешивать тесто ложкой, собрав тесто в ком, затем месите тесто руками до плотного состояния. Накройте тесто полотенцем и уберите в сторону для настаивания при комнатной температуре на 20 минут.
While the dough is infusing, start preparing the minced meat; to do this, cut the turkey meat and pass through a meat grinder. Cut the peeled onion into 4 parts and put it in a meat grinder for chopping, then transfer it to a bowl with meat. Add salt and pepper to the minced meat with onions and mix the meat mixture thoroughly until smooth.
Пока тесто настаивается, приступайте к приготовлению фарша, для этого нарежьте мясо индейки и пропустите через мясорубку. Очищенный лук разрежьте на 4 части и отправьте в мясорубку для измельчения, затем переложите его в миску с мясом. Добавьте в фарш с луком соль и перец и тщательно перемешайте мясную массу до однородности.
Divide the risen dough into 3 parts, roll each part of the dough into a ball and roll out into a round layer no more than 1-2 mm thick. Using a glass, cut out small circles from the dough, place the meat filling on each of them and pinch the edges of the dough to make a dumpling. Follow similar steps with all the dough and mince. Place the molded dumplings on a board sprinkled with flour for further cooking or freezing.
Поднявшееся тесто разделите на 3 части, скатайте каждую часть теста в шар и раскатайте в круглый пласт толщиной не более 1-2 мм. Стаканом вырежьте из теста небольшие кружочки, выложите на каждый из них мясную начинку и защипните края теста так, чтобы получился пельмень. Проделайте аналогичные шаги со всем тестом и фаршем. Слепленные пельмени выложите на присыпанную мукой дощечку для дальнейшей варки или заморозки.
To cook dumplings, put 2 liters of water in a saucepan, bring it to a boil, adding black peppercorns, salt, bay leaf and peeled garlic cloves to the water. Place the dumplings in the pan and cook, stirring occasionally, for 5 minutes after they float to the surface. Remove with a slotted spoon.
Для варки пельменей наберите в кастрюлю 2 литра воды, доведите ее до кипения, добавив в воду черный перец горошком, соль, лавровый лист и очищенные зубчики чеснока. Опустите в кастрюлю пельмени и варите их, периодически помешивая, в течение 5 минут после того, как они всплывут на поверхность. Доставайте шумовкой.
Serve tender dumplings with homemade minced turkey hot with butter, sour cream and chopped dill.
Нежные пельмени с фаршем из индейки по-домашнему подавайте в горячем виде со сливочным маслом, сметаной и измельченной зеленью укропа.