Peel the apples and finely chop the pulp. Grind the cottage cheese in a blender.
Очистите яблоки от кожуры и мелко нарежьте мякоть. Перетрите творог в блендере.
Add egg yolks and half the sugar to the grated cottage cheese. Grind the mixture with a blender again. Beat the egg whites with the remaining sugar until foamy. Add chopped apples, protein foam to the mixture of cottage cheese, eggs and sugar and mix all ingredients.
В перетертый творог добавьте желтки яиц и половину сахара. Перетрите блендером смесь еще раз. Белки от яиц взбейте с оставшимся сахаром в пену. Добавьте в смесь творога яиц и сахара нарезанные яблоки, белковую пену и смешайте все ингредиенты.
Grease the soufflé molds with oil and pour the soufflé into them. Place the ramekins in an oven preheated to 180°C and bake for about 25 minutes until the top is golden brown. After this, let it cool completely.
Формочки для суфле смажьте маслом, залейте в них суфле. В разогретую до 180 °C духовку поставьте формочки и выпекайте около 25 минут, пока верх не станет румяным. После этого дайте полностью остыть.
Serve the souffle sprinkled with powdered sugar and garnished with apple slices.
Подавайте суфле, посыпав сахарной пудрой и украсив кусочками яблок.