Peel the walnuts and peel the tangerines.
Грецкие орехи очистите от скорлупы, мандарины очистите от кожуры.
Pour gelatin into a small bowl, pour boiled cold water over it and leave to swell for 50 minutes. At this time, combine sour cream and sugar in a clean bowl and mix the ingredients thoroughly.
В небольшую посуду высыпьте желатин, залейте его кипяченой холодной водой и оставьте набухать в течение 50 минут. В это время соедините в чистой миске сметану и сахар и тщательно перемешайте ингредиенты.
Place the bowl of gelatin over low heat and bring to a boil, remove from heat and pour into sour cream and sugar. Stir the resulting mass intensively until smooth. Place chopped tangerines and chopped nuts into the mold for the future dessert, pour sour cream over the fruit and distribute evenly, sprinkle with grated chocolate on top and place in the refrigerator for 2-3 hours to harden.
Поставьте миску с желатином на медленный огонь и доведите до кипения, снимите с плиты и влейте в сметану с сахаром. Интенсивно перемешайте получившуюся массу до однородности. В форму для будущего десерта выложите разделанные мандарины и измельченные орехи, залейте фрукты сметаной и распределите равномерно, сверху посыпьте тертым шоколадом и отправьте в холодильник на 2-3 часа для застывания.
Decorate a delicate tangerine soufflé made from sour cream with berry sauce, ice cream or cream.
Нежное мандариновое суфле из сметаны украсьте ягодным соусом, мороженым или сливками.