Thaw the breast.
Разморозьте грудку.
Place the breast in a deep bowl. Add garlic, honey, and soy sauce to the container. Mix everything and leave to marinate for 2 hours. The meat needs to be turned over periodically to better soak it in the marinade.
Положите грудку в глубокую миску. Добавьте в емкость чеснок, мед, влейте соевый соус. Перемешайте все и оставьте мариноваться на 2 часа. Мясо нужно периодически переворачивать для лучшей пропитки маринадом.
Wrap the marinated breast in foil and place on a baking sheet. Place the meat in an oven preheated to 190°C and leave to bake for 25 minutes. After baking, remove the foil and place the meat in the oven to brown a little for another 10 minutes.
Маринованную грудку заверните в фольгу и положите на противень. В разогретую до 190 °C духовку положите мясо и оставьте запекаться на 25 минут. После запекания снимите фольгу и поставьте мясо немного подрумянится в духовку еще на 10 минут.
Serve the finished chicken along with peppers and tomatoes.
Подавайте готовую курицу вместе с перцем и помидорами.