Rinse the meat and dry. Peel the potatoes and cut into slices. Peel the onion and carrots and chop finely.
Промойте мясо и обсушите. Картофель почистите и нарежьте ломтиками. Лук и морковь почистите и мелко нарежьте.
Cut the meat into small pieces. Heat a frying pan with a small amount of vegetable oil and fry the meat when half cooked. Add onions, carrots, salt and spices. Simmer over low heat for another 5-7 minutes.
Мясо нарежьте небольшими кусочками. Разогрейте сковороду с небольшим количеством растительного масла и обжарьте мясо по полуготовности. Добавьте лук, морковь, соль и специи. Тушите на небольшом огне еще 5-7 минут.
Pour in the cream, add mustard and bay leaf. Continue frying until the meat is done. In another pan, fry the potatoes and add salt.
Влейте сливки, добавьте горчицу и лавровый лист. Продолжайте жарить до готовности мяса. В другой сковороде поджарьте картофель и посолите.
Combine meat and potatoes on a platter. Stir gently. The skoblyanka is ready.
Соедините мясо с картофелем на блюде. Аккуратно перемешайте. Скоблянка готова.
Before serving, sprinkle the scallop with fresh herbs.
Перед подачей посыпьте скоблянку свежей зеленью.