Sift the flour through a sieve. Peel the onion and garlic and chop.
Просейте муку через сито. Лук и чеснок очистите от шелухи и измельчите.
Break an egg into a deep plate, add flour, butter and mix. Pour in boiling water and gently knead the dough with a spoon. After cooling, knead the dough on the table, sprinkling the work surface with flour. The finished dough is elastic and does not stick to your hands. Leave it to lie under a towel for 30 minutes.
В глубокую тарелку разбейте яйцо, добавьте муку, масло и перемешайте. Влейте кипяток и аккуратно вымешайте тесто ложкой. После остывания домесите тесто на столе, присыпав рабочую поверхность мукой. Готовое тесто получается эластичным и не липнет к рукам. Оставьте его полежать под полотенцем 30 минут.
Add onion, garlic, salt and spices to the minced meat. Mix everything carefully and refrigerate for 30 minutes. After half an hour, roll out the dough into a rope and cut into small pieces. Then roll out all the pieces using a rolling pin into a circle shape.
Добавьте лук, чеснок, соль и специи в фарш. Аккуратно все перемешайте и поставьте в холодильник на 30 минут. Через полчаса раскатайте тесто в жгут и нарежьте на небольшие кусочки. Затем все кусочки раскатайте с помощью скалки в форму круга.
Place a small amount of minced meat on each circle, close the edges and form a dumpling. Boil the required number of dumplings in boiling salted water with the addition of spices to taste. The rest of the dumplings can be frozen.
На каждый кружочек выкладывайте небольшое количество фарша, закрывайте края и формируйте пельмень. Отварите нужное количество пельменей в кипящей подсоленной воде с добавлением специй по вкусу. Остальные пельмени можно заморозить.
Serve dumplings with butter or sour cream and top with fresh dill.
Подавайте пельмени со сливочным маслом или сметаной, сверху украсьте свежим укропом.