Sift the flour through a sieve. An hour before cooking, remove the butter from the refrigerator. Wash the lemon and grate the zest.
Просейте муку через сито. За час до готовки достаньте масло из холодильника. Помойте лимон и натрите цедру на терке.
Separate the whites from the yolks. In a deep plate, mix the yolks with sugar and butter until smooth. Add flour, zest and soda. Mix everything carefully and add lemon juice and milk. Stir the dough.
Отделите белки от желтков. В глубокой тарелке смешайте желтки с сахаром и маслом до однородной массы. Добавьте туда муку, цедру и соду. Аккуратно все перемешайте и добавьте сок лимона и молоко. Перемешайте тесто.
In another container, beat the whites until a stable white mass forms. Add the protein mass to the dough, mix gently and pour the dough into a baking dish.
В другой емкости белки взбейте до образования устойчивой белой массы. Добавьте в тесто белковую массу, аккуратно перемешайте и вылейте тесто в форму для запекания.
Preheat oven to 190°C. Send the soufflé to bake for 15-20 minutes. Dessert is ready.
Разогрейте духовку до 190 °C. Отправьте суфле запекаться на 15-20 минут. Десерт готов.
Sprinkle the cooled soufflé with powdered sugar before serving.
Остывшее суфле перед подачей посыпьте сахарной пудрой.