Rinse the pork neck thoroughly with water and dry with a paper towel, peel the onion.
Свиную шейку тщательно промойте водой и обсушите бумажным полотенцем, лук очистите от шелухи.
Cut the pork into medium-thick slices and pound them a little. Pour vegetable oil into a frying pan, heat it up and place the pieces of meat for frying. Fry the meat on each side for 2-3 minutes until golden brown, then cover the pan with a lid, reduce the heat and continue to simmer the meat over low heat for 15 minutes.
Свинину нарежьте на ломтики средней толщины и немного отбейте их. В сковороду налейте растительное масло, поставьте на огонь разогреваться и выложите куски мяса для обжаривания. Жарьте мясо с каждой стороны по 2-3 минуты до появления золотистой корочки, затем накройте сковороду крышкой, уменьшите огонь и продолжайте томить мясо на медленном огне в течение 15 минут.
Cut the peeled onion into half rings and add to the meat, stir and fry for 3-5 minutes. Season the dish with salt and pepper and cook over medium heat for another 10 minutes. Sprinkle the meat and onions with sugar and spices to taste and fry until a caramel crust forms, turning the meat occasionally.
Очищенный лук нарежьте полукольцами и добавьте к мясу, перемешайте и обжаривайте 3-5 минут. Блюдо посолите, поперчите и готовьте на среднем огне еще 10 минут. Посыпьте мясо с луком сахаром и специями по вкусу и жарьте до образования карамельной корочки, периодически переворачивая мясо.
Serve appetizing fried pork with onions with fresh black bread or add mashed potatoes and fresh vegetables.
Аппетитную жареную свинину с луком подавайте со свежим черным хлебом или дополните картофельным пюре и свежими овощами.