Cut the chicken fillet into thin strips. Pass the garlic through a press and grate the cheese on a coarse grater. In a separate bowl, crumble the chips. In two other bowls, prepare the ingredients for breading: pour flour into one, break the egg into the second and whisk.
Куриное филе нарежьте тонкими полосками. Чеснок пропустите через пресс, сыр натрите на крупной терке. В отдельной миске раскрошите чипсы. В двух других мисках подготовьте ингредиенты для панировки: в одну насыпьте муку, во вторую разбейте яйцо и взболтайте.
Season the chicken strips with a little salt and pepper, add paprika and garlic. Pour kefir and soy sauce over the meat. It is advisable to let the chicken marinate for 1 hour.
Полоски курицы немного посолите, поперчите, добавьте паприку и чеснок.Залейте мясо кефиром и соевым соусом. Желательно дать курице промариноваться в течение 1 часа.
Combine cheese and chips, mix. Dredge each chicken strip in turn first in flour, then in egg and then in cheese and chips. Place chicken nuggets on a baking sheet or baking dish, greased with vegetable oil. Place in an oven preheated to 200°C. Bake for 20 minutes until golden brown.
Соедините сыр и чипсы, перемешайте. Каждую полоску курицы по очереди обваляйте сперва в муке, затем окуните в яйцо и потом опустите в сыр с чипсами. Куриные наггетсы выложите на противень или в форму для запекания, смазанные растительным маслом. Поставьте в разогретую до 200 °C духовку. Выпекайте в течение 20 минут до золотистой корочки.
Serve the finished nuggets hot with tomato or cheese sauce.
Готовые наггетсы подавайте горячими вместе с томатным или сырным соусом.