Thaw the lard.
Разморозьте сало.
Pour water into a medium-sized ladle or saucepan. Salt, add pepper, add bay leaf. Place over medium heat and cook until the salt dissolves.
В ковш или кастрюлю среднего размера влейте воду. Посолите, всыпьте перец, добавьте лавровый лист. Поставьте на средний огонь, варите до растворения соли.
Place the lard in a deep bowl or bowl. Pour in the resulting marinade. Place a weighted plate on top. Leave the lard to marinate in the refrigerator for 3-4 days.
Выложите сало в глубокую чашу или миску. Залейте получившимся маринадом. Наверх поставьте тарелку с грузом. Оставьте сало мариноваться в холодильнике на 3-4 суток.
Cut the finished lard and place it on a plate or saucer. Serve with green or onions and bread.
Нарежьте готовое сало, выложите на тарелочку или блюдце. Подавайте с зеленым или репчатым луком и хлебом.