Rub the bacon with salt, sugar, pepper, spices, and crumble a bay leaf onto it. Wrap and leave overnight. Wash the onion skins, add 2 liters of water, and leave overnight.
Бекон натрите солью, сахаром, перцем, специями, покрошите на него лавровый лист. Заверните и оставьте на ночь. Луковую шелуху промойте, залейте 2 литрами воды, оставьте на ночь.
Peel the bay leaves from the cured bacon.
Очистите от лаврового листа настоявшийся бекон.
Strain the onion peel through a sieve. Place the peeled bacon in the pan and cover with onion skins. Add pepper. Place on low heat and cook for about 1.5-2 hours until tender. Peel the onion skins from the bacon.
Луковую шелуху процедите через сито. В кастрюлю выложите очищенный бекон, накройте шелухой лука. Добавьте перец. Поставьте на небольшой огонь, варите около 1,5-2 часов до готовности. Очистите бекон от луковой шелухи.
Serve sliced bacon with a vegetable side dish in the form of stewed cabbage or baked vegetables.
Подавайте бекон в нарезке к овощному гарниру в виде тушеной капусты или запеченных овощей.