Wash the lard, clean it well, cut it into small pieces. Peel the garlic and pass through a press.
Промойте сало, хорошо зачистите, разрежьте на небольшие кусочки. Очистите чеснок, пропустите через пресс.
Pour water into the pan. Place on the fire and bring to a boil. Add bay leaf, salt, pepper and add sugar. Insert 7 tea bags. Cook for another 3-5 minutes.
В кастрюлю влейте воду. Поставьте на огонь, доведите до кипения. Добавьте лавровый лист, посолите, поперчите и всыпьте сахар. Вложите 7 пакетиков чая. Готовьте еще в течение 3-5 минут.
Place the lard into the multicooker bowl. Pour in the tea marinade. Add chopped garlic. Turn on the “Stew” mode on the multicooker and cook for 1.5 hours. After this, leave in the marinade for 12 hours.
Сало выложите в чашу мультиварки. Влейте чайный маринад. Всыпьте измельченный чеснок. Включите на мультиварке режим «Тушение», готовьте 1,5 часа. После этого оставьте в маринаде на 12 часов.
Cut the lard into thin strips. Serve with boiled potatoes and fresh vegetable salad.
Сало нарежьте тонкими полосками. Подавайте к отварному картофелю и свежему овощному салату.