Cut the fillet into medium cubes, the onion and carrots into small cubes. Rinse the rice and soak it in water for 1 hour. Peel the garlic.
Филе нарежьте средними кубиками, лук с морковью — мелкими кубиками. Промойте рис, залейте его водой на 1 час. Чеснок очистите от шелухи.
Marinate the chicken meat in soy sauce for 15 minutes, add paprika and cayenne pepper to the marinade.
Замаринуйте на 15 минут мясо курицы в соевом соусе, добавьте в маринад паприку и кайенский перец.
Heat the oil in a cauldron or saucepan with a thick bottom. Fry the marinated fillet.
Раскалите масло в казане или кастрюле с толстым дном. Обжарьте маринованное филе.
Add onion, carrots, pilaf seasoning, pepper and salt to the fried fillet pieces. Stir constantly, fry for 15 minutes.
К обжаренным кусочкам филе добавьте лук, морковь, приправу для плова, поперчите и посолите. Постоянно перемешивайте, жарьте 15 минут.
Pour rice into a cauldron with vegetables and meat, add water, and add garlic. Mix everything well. Cook for 30 minutes over low heat, covering the cauldron with a lid.
В казан с овощами и мясом высыпьте рис, залейте водой, положите чеснок. Все хорошо перемешайте. Варите 30 минут на медленном огне, накрыв казан крышкой.
Turn off the heat and leave covered for another 30 minutes.
Выключите огонь и оставьте под крышкой еще на 30 минут.
The finished pilaf can be sprinkled with parsley.
Готовый плов можно посыпать зеленью петрушки.