Rinse the rice until the water is clear, cut the carrots into strips, the onion into half rings, and cut one onion in half.
Промойте рис до прозрачной воды, морковь нарежьте соломкой, лук полукольцами, а одну луковицу разрежьте пополам.
Pour oil into a cauldron and heat it up. Fry the halves of one onion until charred, remove it from the cauldron.
В казан налейте масло, раскалите. Обжарьте половинки одной луковицы до обугливания, уберите ее из казана.
In a cauldron, fry the onion in half rings until soft, then add the meat. Fry over high heat until a dark crust appears.
В казане обжарьте лук полукольцами до мягкости, затем добавьте мясо. Жарьте на сильном огне до появления темной корочки.
Place carrots in a cauldron, fry, stir until the juice evaporates.
Отправьте в казан морковь, обжаривайте, перемешивайте, пока не испарится сок.
Pour divzira into a cauldron, add spices, salt, and fill with water. Reduce the heat and drown the garlic in water.
Высыпьте дивзиру в казан, добавьте специи, соль, и залейте водой. Огонь убавьте и утопите в воде чеснок.
Do not stir the pilaf, just move it slightly away from the walls. Simmer until done, 40-45 minutes
Не перемешивайте плов, только слегка отодвигайте его от стенок. Тушите до готовности 40-45 минут
Ready devzir pilaf can be served with fresh vegetables and herbs.
Готовый плов из девзира можно подать со свежими овощами и зеленью.