Wash chicken thighs, cut if necessary. Peel the garlic and chop.
Помойте куриные бедра, разрежьте при необходимости. Очистите чеснок, измельчите.
Mix minced garlic and dried ginger in a bowl. Pour in soy sauce, sesame oil, add honey, water, vinegar. Stir.
Смешайте в миске измельченный чеснок с сушеным имбирем. Влейте соевый соус, кунжутное масло, добавьте мед, воду, уксус. Перемешайте.
Season the chicken with salt and pepper. Heat a frying pan, add vegetable oil, place the chicken in it. Fry over medium heat until golden brown. Pour in the sauce and cook over low heat for 15 minutes.
Курочку поперчите и посолите. Разогрейте сковородку, добавьте растительное масло, выложите в нее курицу. Обжарьте на среднем огне до золотистой корочки. Влейте соус, готовьте на маленьком огне 15 минут.
Serve the chicken in the sauce hot with boiled potatoes and vegetables. You can also pour the sauce remaining in the pan over the side dish.
Подавайте курочку в соусе горячей к отварному картофелю и овощам. Гарнир также можете полить оставшимся на сковороде соусом.