Wash the chicken. Remove the skins from the garlic and chop the garlic. Wash the tangerines, peel them, but do not throw them away.
Помойте курицу. Удалите шелуху с чеснока, измельчите чеснок. Мандарины помойте, снимите кожицу, но не выбрасывайте.
In a bowl, mix garlic, mustard, ketchup, paprika, mayonnaise, salt, horseradish. Brush the prepared chicken. Squeeze the juice from the tangerines onto the chicken and a little inside. Place the remaining meat and skin inside the chicken.
В миске смешайте чеснок, горчицу, кетчуп, паприку, майонез, соль, хрен. Смажьте подготовленную курицу. Выдавите сок из мандаринок на курицу и немного внутрь. Оставшуюся мякоть и кожицу вложите внутрь курицы.
Place the chicken in the sleeve. Tie and place in the refrigerator for 1-1.5 hours.
Курицу поместите в рукав. Завяжите, отправьте в холодильник на 1-1,5 часа.
Preheat the oven to 200-220 ºС. Place the chicken in the sleeve on a baking sheet or in a baking dish and place in the oven. Cook for 40-50 minutes. 5-10 minutes before cooking, make a cut in the sleeve so that the chicken browns.
Разогрейте духовку до 200-220 ºС. Выложите курицу в рукаве на противень или в форму для запекания, поставьте в духовку. Готовьте в течение 40-50 минут. За 5-10 минут до готовности сделайте надрез в рукаве, чтобы курица подрумянилась.
Serve the chicken with mashed potatoes and fresh vegetable salad.
Подавайте курочку к картофельному пюре и свежему овощному салату.