Remove the butter from the refrigerator and leave to soften. Rinse the liver, place in a separate container and fill with milk, leave to soak for a couple of hours, then cut into pieces. Peel the mushrooms, onions and carrots, wash and finely chop.
Сливочное масло достаньте из холодильника и оставьте размягчаться. Промойте печень, выложите в отдельную емкость и залейте молоком, оставьте вымачиваться на пару часов, после чего нарежьте на куски. Грибы, лук и морковь очистите, вымойте и мелко нарежьте.
Melt the butter in a thick-bottomed frying pan and lightly fry the mushrooms. Add carrots, onions and liver to the pan and fry a little more. Place the food in a container, pour in the cream, salt and pepper, and add your favorite spices. Beat the mixture with a blender until smooth.
На сковороде с толстым дном растопите сливочное масло и слегка обжарьте грибы. В сковороду добавьте морковь, лук и печень и обжаривайте еще немного. Выложите продукты в емкость, влейте сливки, посолите и поперчите, насыпьте любимые специи. Взбейте массу блендером до однородного состояния.
Add softened butter to the container and mix everything again using a blender. Grease a deep baking dish with vegetable oil and place the pate in it. Place the pan in an oven preheated to 180°C and bake for 20 minutes. After the baked pate has cooled, place it in the refrigerator overnight.
В емкость добавьте размягченное сливочное масло и снова смешайте все с помощью блендера. Глубокую форму для запекания смажьте растительным маслом и выложите в нее паштет. Поставьте форму в разогретую до 180 °C духовку и выпекайте в течение 20 минут. После того, как запеченный паштет остынет, уберите на ночь в холодильник.
Spread the finished pate on lightly toasted, crispy slices of bread. Top with a sprig of greenery.
Готовый паштет намазывайте на слегка поджаренные, хрустящие ломтики хлеба. Сверху украсьте веточкой зелени.