Prepare all ingredients.
Подготовьте все ингредиенты.
Cut the fillet into small cubes and place in a blender bowl.
Нарежьте филе небольшими кубиками, положите в чашу блендера.
Break 2 eggs, separating the whites from the yolks. Add the separated yolks to the fillet, pour in the cream, add salt, pepper, herbs and other spices as you wish.
Разбейте 2 яйца, отделив белки от желтков. Отделенные желтки добавьте к филе, залейте туда сливки, добавьте соль, перец, зелень и другие пряности по вашему желанию.
Turn on the blender and process all ingredients until smooth. Beat the remaining whites until fluffy.
Включите блендер и прокрутите все продукты до однородности. Оставшиеся белки взбейте до воздушности.
Add the whipped whites to the meat and gently beat the resulting mass.
Добавьте взбитые белки к мясу и аккуратно взбейте получившуюся массу.
Grease a baking dish with vegetable oil and place the meat in the mold. Pour 500 ml of boiling water into an empty baking tray. Then place the soufflé mold in it and place it in the oven preheated to 180°C for 30-50 minutes.
Смажьте растительным маслом форму для запекания, выложите мясо в формочку. Налейте в пустой противень 500 мл кипятка. Затем поставьте в него форму с суфле и отправьте в духовку, разогретую до 180 °C, на 30-50 минут.
Cool the soufflé slightly, cut into portions and serve with vegetables.
Чуть остудите суфле, нарежьте на порции и подавайте с овощами.