Recipes / Tender steamed pork Нежная свинина на пару
Pork is one of the most popular types of meat among people all over the world. Despite the high calorie content, pork meat contains a large amount of protein, which is digested quite easily, and a low percentage of fat. Pork is also rich in vitamins (E, A, D, PP, group B), macro- and microelements (iron, zinc, selenium, manganese, calcium, sodium, phosphorus, copper, etc.), unsaturated acids (oleic, linoleic).
Свинина является одним из самых популярных видов мяса во всём мире. Несмотря на её высокую энергетическую ценность, мясо свинины богато белком, который хорошо усваивается, и содержит относительно мало жира. Кроме того, свинина обеспечивает поступление витаминов Е, А, Д, РР и групп В, а также макро- и микроэлементов — железа, цинка, селена, марганца, кальция, натрия, фосфора, меди и других — а также ненасыщенные кислоты, такие как олеиновая и линолевая.
Steps / Шаги:
Rinse the meat, cut into small pieces or chop. Wash the parsley and chop.
Промойте мясо, нарежьте мелкими кусочками или нарубите. Вымойте петрушку, измельчите.
Place the chopped meat in a bowl. Beat in the egg, salt and pepper, mix. Add parsley. Place in a baking dish and place in a steamer. Cook for 30-40 minutes.
В мисочку выложите нарубленное мясо. Вбейте яйцо, посолите, поперчите, смешайте. Всыпьте петрушку. Выложите в форму для запекания, поместите в пароварку. Готовьте в течение 30-40 минут.
Serve the cooked pork hot with mashed potatoes or baked vegetables.
Подавайте готовую свинину горячей к картофельному пюре или к запеченным овощам.