Wash the breast, cut into medium-sized cubes. Peel the vegetables and wash them. Grate the carrots on a coarse grater. Finely chop the green onion, parsley and onion.
Помойте грудку, нарежьте кубиками среднего размера. Очистите овощи, вымойте. Морковь натрите на крупной терке. Лук зеленый, петрушку и лук репчатый мелко нарежьте.
Mix chopped herbs and vegetables in a plate. Salt and add ginger.
В тарелочке смешайте измельченную зелень, овощи. Посолите, добавьте имбирь.
Place extra foil in the multicooker bowl. Place the chicken on it and the prepared sauce on top. Tuck in the corners of the foil. Turn on the “Steam” mode and cook for 20-25 minutes.
В чашу мультиварки выложите фольгу с запасом. На нее поместите курочку, наверх – приготовленный соус. Подверните уголки фольги. Включите режим «Варка на пару», готовьте в течение 20-25 минут.
Serve the chicken hot on its own or as a side dish of baked potatoes.
Подавайте курочку горячей как самостоятельное блюдо или как добавка к гарниру в виде запеченного картофеля.