Cut the fillet lengthwise into thin slices. Wash the pepper, remove seeds, cut into strips. Peel the onion and cut into thin half rings. Cut the cucumbers into medium-sized strips, cheese and bacon into thin strips. Prepare the skewers.
Разрежьте филе вдоль тонкими слайсами. Перец помойте, очистите от семечек, нарежьте полосочками. Лук очистите, нарежьте тонкими полукольцами. Огурцы нарежьте некрупными полосками, сыр и бекон – тонкими брусочками. Подготовьте шпажки.
Beat the chopped chicken fillet. Salt and pepper. Place the filling on one edge of the fillet: bacon, onion, pepper, cucumber and cheese. Roll into a roll and secure with a skewer.
Отбейте нарезанное куриное филе. Посолите, поперчите. На один край филе выложите начинку: бекон, лук, перец, огурчик и сыр. Сверните в рулетик, закрепите шпажкой.
Heat a frying pan, add vegetable oil. Transfer the rolls and fry on all sides until lightly browned.
Разогрейте сковороду, добавьте растительное масло. Переложите рулеты, обжарьте со всех сторон до легкой румяности.
Preheat the oven to 180ºC. Place the rolls in a baking dish. Pour in some water and cover the pan with foil. Place the pan with rolls in the oven, cook for 20-25 minutes. After 10 minutes, remove the foil, brush the rolls with sour cream and continue baking until done, about 5-10 minutes.
Разогрейте духовку до 180 ºС. Выложите рулетики в форму для запекания. Влейте немного воды, накройте форму фольгой. Поставьте форму с рулетами в духовку, готовьте в течение 20-25 минут. Спустя 10 минут снимите фольгу, смажьте рулетики сметаной и отправьте выпекаться дальше до готовности, примерно 5-10 минут.
Serve the rolls warm with a fresh vegetable salad or with a side dish of pasta, rice or mashed potatoes.
Подавайте рулетики теплыми к свежему овощному салату или к гарниру в виде макарон, риса или картофельного пюре.