Wash the chicken, clean it, dry it. Peel the garlic.
Помойте курицу, очистите, обсушите. Чеснок очистите.
Season the chicken with salt and pepper. Place the chicken carcass in the multicooker bowl. Place garlic cloves over chicken. Sprinkle with curry or any other spices. Pour in vegetable oil.
Натрите курицу солью, перцем. Выложите тушку курицы в чашу мультиварки. Выложите зубчики чеснока на курицу. Посыпьте карри или любыми другими специями. Влейте растительное масло.
Set the multicooker to “Saute” mode and cook the chicken for 30 minutes, turning occasionally. Pour in some water. Turn on the “Baking” mode and cook for another 15-20 minutes.
Поставьте мультиварку в режим «Обжарка», готовьте курицу 30 минут, периодически переворачивая. Влейте немного воды. Включите режим «Выпечка», готовьте еще в течение 15-20 минут.
Serve the chicken with a side dish of rice or roasted vegetables.
Подавайте курицу к гарниру из риса или запеченных овощей.