Boil the chicken breast, cool and cut into small pieces. Peel the carrots and onions, wash and finely chop or grate. Cut the cucumbers into small cubes.
Отварите куриную грудку, остудите и нарежьте маленькими кусочками. Морковь и лук очистите, вымойте и мелко нарубите или натрите на терке. Огурцы нарежьте мелкими кубиками.
Heat the vegetable oil in a frying pan, add the onion and start frying. When the onion becomes translucent, add the carrots. Continue frying vegetables until soft.
На сковороде разогрейте растительное масло, выложите лук и начинайте обжаривать. Когда лук будет становиться прозрачным, добавьте морковь. Продолжайте обжаривать овощи до мягкого состояния.
Prepare a deep salad bowl. Place all the ingredients in it: chicken, carrots, onions, cucumbers and green peas. Add sour cream, salt, pepper and mix well.
Подготовьте глубокий салатник. Выкладывайте в него все ингредиенты: курицу, морковь, лук, огурчики и зеленый горошек. Добавьте сметану, посолите, поперчите и хорошо перемешайте.
Top the salad with parsley sprigs.
Сверху украсьте салат веточками петрушки.