Cut the fat tail and meat into medium cubes. Cut the carrots into strips and the onion into half rings. Peel the garlic. Bring the water to a boil.
Курдюк и мясо нарежьте средними кубиками. Морковь нарежьте соломкой, а лук полукольцами. Чеснок очистите от шелухи. Доведите воду до кипения.
Melt the fat tail in a cauldron until fat forms. Remove the cracklings from the cauldron. Fry the pork in fat and add salt.
Вытопите в казане курдюк до образования жира. Достаньте шкварки из казана. В жире обжарьте свинину, посолите.
Add carrots and onions, fry until soft, add seasonings.
Добавьте морковь и лук, обжаривайте до мягкости, всыпьте приправы.
Pour rice into the cauldron and mix well. Pour boiling water over rice with vegetables and meat, do not stir, cover with a lid. Simmer for 45 minutes over low heat.
Высыпьте в казан рис, хорошо перемешайте. Залейте кипятком рис с овощами и мясом, не перемешивайте, накройте крышкой. Тушите 45 минут на медленном огне.
Throw garlic cloves into the pilaf and close the lid. Wrap the cauldron with pilaf in a blanket for another 30 minutes.
Бросьте в плов зубчики чеснока, закройте крышку. Замотайте казан с пловом в одеяло еще на 30 минут.
Serve liubo with fresh vegetables; pilaf goes well with them.
Подавайте любо со свежими овощами, плов с ними отлично сочетается.