Peel the garlic and pass through a press. Wash the spinach and chop most of it finely. Grate the cheese on a medium or fine grater.
Чеснок очистите, пропустите через пресс. Шпинат промойте, большую часть мелко накрошите. Сыр натрите на средней или мелкой терке.
Sift the flour into a deep bowl. Beat the eggs and add salt. Add water little by little. Knead the dough until smooth.
Просейте муку в глубокую посуду. Вбейте яйца, посолите. Вливайте понемногу воду. Замесите тесто до однородности.
Place the prepared chopped spinach and cheese into a plate or bowl, and break the egg there. Add salt and mix.
В тарелку или миску выложите подготовленный измельченный шпинат, сыр, туда же разбейте яйцо. Всыпьте соль, смешайте.
Roll out the dough using a rolling pin, cut out circles. Place the filling, bring the edges of the dumplings together and pinch well.
Раскатайте тесто при помощи скалки, вырежьте кружочки. Положите начинку, соедините края вареников и хорошо защипните.
Boil water in a saucepan and add salt. Add dumplings and cook for 4-5 minutes.
Вскипятите в кастрюле воду, подсолите. Выложите вареники, варите в течение 4-5 минут.
Serve the dumplings with sauce prepared in a frying pan from a piece of butter, garlic and remaining spinach leaves.
К вареникам подавайте подготовленный на сковороде соус из кусочка сливочного масла, чеснока и оставшихся листьев шпината.