Cut the carrots into long strips and the onion into half rings. Meat in medium pieces.
Морковь нарежьте длинной соломкой, лук полукольцами. Мясо средними кусочками.
Fry the meat in a hot frying pan, then add the onions and carrots. Simmer for 10-15 minutes.
На раскаленной сковороде обжарьте мясо, затем добавьте лук и морковь. Потушите 10-15 минут.
Add spices, salt. Simmer the meat and vegetables for another 15-20 minutes.
Добавьте специи, посолите. Тушите мясо с овощами еще 15-20 минут.
Pour the rice into the pan, do not stir. Pour in water so that it is higher than the rice, cover with a lid. Simmer over low heat for 1 hour.
В сковороду высыпьте рис, не перемешивайте. Залейте воду так, чтобы она была выше риса, накройте крышкой. Тушите на слабом огне 1 час.
A few minutes before cooking, add the garlic cloves to the pan.
За несколько минут до готовности выложите в сковороду зубчики чеснока.
To make the taste of pilaf more rich and aromatic, after cooking, wrap the pan in a blanket for 1 hour.
Чтобы вкус плова получился более насыщенным и ароматным, после готовности оберните сковороду в одеяло на 1 час.