If you bought frozen sprat, defrost, peel, and rinse under cold running water.
Если покупали замороженную кильку, разморозьте, очистите, промойте под холодной проточной водой.
Cover a baking sheet with foil. Place the fish. Salt, pepper, add spices. Sprinkle with vegetable oil. Cover the top with another sheet of foil.
Противень застелите фольгой. Выложите рыбку. Посолите, поперчите, добавьте специи. Сбрызните растительным маслом. Сверху накройте еще одним листом фольги.
Preheat the oven to 180ºC. Place the chop on a baking sheet to bake for 10-15 minutes, then remove the foil and cook for another 15 minutes.
Разогрейте духовку до 180 ºС. Поставьте рубку на противне выпекаться в течение 10-15 минут, затем снимите фольгу, готовьте еще 15 минут.
Serve the fish warm with boiled potatoes with garlic or tomato sauce.
Подавайте рыбку тепленькой к отварному картофелю с чесночным или томатным соусом.