Wash the chicken drumsticks and dry them with a paper towel. Place the drumsticks in a separate bowl, pour in ⅔ vegetable oil, add salt and pepper, stir and leave to marinate for 30 minutes. Peel the garlic, wash it and cut it lengthwise into slices.
Куриные голени вымойте и обсушите бумажным полотенцем. В отдельную миску выложите голени, влейте ⅔ растительного масла, насыпьте соль и перец, перемешайте и оставьте мариноваться на 30 минут. Чеснок очистите, вымойте и нарежьте вдоль на пластины.
Preheat the oven to 200°C. Place the drumsticks on a baking sheet, sprinkle with chicken seasoning and bake for 30 minutes. Place the baked drumsticks in a separate container.
Духовку разогрейте до 200 °C. На противень выложите голени, посыпьте приправой для курицы и поставьте выпекаться на 30 минут. Запеченные голени сложите в отдельную емкость.
Heat the remaining oil in a frying pan and fry the garlic in it, then remove. Pour kvass into the pan, leaving about ¼ cup. When the kvass boils, add chicken drumsticks and simmer for 1 minute on each side.
В сковороде разогрейте оставшееся масло и обжарьте на нем чеснок, затем уберите. Влейте в сковороду квас, оставив примерно ¼ стакана. Когда квас закипит, добавьте к нему куриные голени и потушите 1 минуту с каждой стороны.
Dissolve the starch in a glass with the remaining kvass and pour the contents into the frying pan, stir, and let it boil. After 1 minute of boiling, remove from heat. Let the drumsticks sit covered for a few minutes.
В стакане с оставшимся квасом разведите крахмал и вылейте содержимое в сковороду, перемешайте, дайте закипеть. Через 1 минуту после закипания снимите с огня. Дайте настояться голеням под крышкой несколько минут.
Place the finished chicken drumsticks on green lettuce leaves. Serve baked potatoes or rice as a side dish.
Готовые куриные голени выложите на зеленые листья салата. В качестве гарнира подавайте запеченный картофель или рис.