Chop the bacon and green onions into small pieces. Wash the celery stalks, remove coarse fibers and chop thinly. Finely chop the parsley and capers.
Нарежьте бекон и зеленый лук небольшими кусочками. Стебли сельдерея вымойте, уберите грубые волокна и тонко нарежьте. Мелко порубите петрушку и каперсы.
Bring the water with the eggs to a boil, remove from heat and leave in hot water for 12-13 minutes. Then place the eggs in cold water, cool and peel. Cut them into small cubes.
Доведите воду с яйцами до кипения, снимите с огня и оставьте в горячей воде на 12-13 минут. Затем переложите яйца в холодную воду, остудите и очистите. Нарежьте их маленькими кубиками.
Fry the bacon over low heat and then drain on paper towels. Combine onion, capers, parsley and celery in a bowl. Place mayonnaise, curry powder and black pepper in a separate bowl.
Обжарьте бекон не небольшом огне, а затем переложите на бумажные полотенца. Смешайте в миске лук, каперсы, петрушку и сельдерей. В отдельную посуду переместите майонез, порошок карри и черный перец.
Dress the salad with mayonnaise with additives, add bacon and serve egg salad with toast.
Заправьте салат майонезом с добавками, положите бекон и подавайте яичный салат с тостами.