Chop the onion.
Нарежьте лук.
Pour water into the pan and boil over medium heat. Place the squash there and simmer for 10 minutes. Once cool, cut off the tops, but don't throw them away. Scoop out the pulp and chop finely.
Влейте в кастрюлю воду и вскипятите на огне выше среднего. Выложите туда патиссоны и тушите 10 минут. Когда они остынут, срежьте с них верхушки, но не выкидывайте. Выскоблите мякоть и мелко порубите.
Fry the bacon in a frying pan and transfer to a paper napkin. Fry the onions there. Add the squash pulp and simmer together for 1 minute.
В сковороде поджарьте бекон и переложите на бумажную салфетку. Там же обжарьте лук. Добавьте мякоть патиссонов и тушите вместе 1 минуту.
Mix frying, bacon, breadcrumbs, grated Parmesan, salt, pepper and your favorite spices. Fill the squash with the mixture, place the tops on them and place in the pan, cover with foil. Bake at 180℃ for about 20-30 minutes.
Смешайте зажарку, бекон, сухари, тертый пармезан, соль, перец и любимые специи. Наполните смесью патиссоны, положите на них верхушки и поместите в форму, накройте фольгой. Запекайте при температуре 180 ℃ около 20-30 минут.
Sprinkle the dish with herbs and serve hot.
Посыпьте блюдо зеленью и подавайте горячим.