Cut the meat into pieces, chop the carrots into strips, and chop the onion into cubes. Blend sweet and hot peppers into a paste with a blender. Rinse the buckwheat.
Нарежьте мясо кусочками, морковь измельчите соломкой, лук — кубиками. Сладкий и острый перцы пробейте блендером в кашицу. Промойте гречневую крупу.
Pour oil into a heated frying pan and fry the meat for 20-30 minutes.
На разогретую сковороду налейте масло, обжарьте мясо в течение 20-30 минут.
Add onions and carrots to almost finished meat and add salt. Simmer for another 10 minutes.
В почти готовое мясо добавьте лук и морковь, посолите. Тушите еще 10 минут.
Turn on high heat, add buckwheat to the meat and vegetables, add salt and water. Reduce heat, do not stir.
Включите сильный огонь, добавьте гречку в мясо с овощами, посолите и добавьте воду. Убавьте огонь, не перемешивайте.
When the water begins to boil, add the bay leaf and garlic cloves to the pan, do not stir. Simmer until done.
Когда вода начнет выкипать, добавьте в сковороду лавровый лист и зубчики чеснока, не перемешивайте. Тушите до готовности.
Serve the finished dish with pepper paste.
Подавайте готовое блюдо со пастой из перца.