For the marinade, dissolve salt and sugar in water, add bay leaves, preferably large ones, prunes and onion peels. Place over medium heat and bring to a boil. After boiling, place the bacon in the pan and simmer for 20-30 minutes over low heat. Once cooled, place the bacon in the refrigerator to marinate for 10-12 hours.
Для маринада растворите в воде соль и сахар, добавьте лавровый лист, желательно крупный, чернослив и луковую шелуху. Поставьте на средний огонь, доведите до кипения. После закипания положите в кастрюлю бекон и тушите 20-30 минут на медленном огне. После остывания поставьте бекон в холодильник для маринования на 10-12 часов.
Mix chopped garlic with ground pepper.
Измельченный чеснок перемешайте с молотым перцем.
Remove bacon from marinade and rub with garlic and pepper mixture on all sides.
Достаньте бекон из маринада, натрите смесью чеснока и перца со всех сторон.
Wrap the bacon in cling film and refrigerate for 7 days.
Оберните бекон в пищевую пленку, и отправьте в холодильник на 7 дней.
Before wrapping the bacon, sprinkle it with coriander. This will give the finished dish an interesting taste and aroma.
Перед тем, как заворачивать бекон в пленку, посыпьте его кориандром. Это придаст готовому блюду интересный вкус и аромат.