Wash the orange, check all the necessary ingredients, prepare the work surface. Turn on the oven to preheat to 190°C.
Помойте апельсин, проверьте все необходимые ингредиенты, подготовьте рабочую поверхность. Включите духовку разогреваться до 190°C.
Break the chicken eggs into a deep bowl.
Разбейте в глубокую миску куриные яйца.
Beat the eggs with a whisk or blender until smooth.
Взбейте яйца венчиком или блендером до однородности.
Add sour cream to the eggs.
Добавьте к яйцам сметану.
Add sugar to the bowl.
Добавьте в миску сахар.
Add sifted flour to the bowl.
Добавьте в миску просеянную муку.
Beat the dough until smooth with a whisk or blender.
Взбейте тесто до однородности венчиком или блендером.
Add finely chopped orange zest to the dough.
Добавьте в тесто мелко порезанную апельсиновую цедру.
Stir the dough and pour it into a baking dish that has been previously greased with butter.
Перемешайте тесто и вылейте его в форму для выпекания, предварительно смазанную сливочным маслом.
Bake the biscuit for 20-25 minutes.
Выпекайте бисквит в течение 20-25 минут.
Serve the sponge cake garnished with powdered sugar, mint and fresh berries.
Подавайте бисквит, украшенный сахарной пудрой, мятой и свежими ягодами.