Rinse the lard and scrape the skin well with a knife. Mix pepper, red hot pepper and salt in a bowl. Cut the garlic into slices.
Промойте сало и хорошо проскоблите его шкурку ножом. Смешайте в миске перец, красный жгучий перец и соль. Нарежьте чеснок кружочками.
Cut the lard into thick, uniform pieces, pierce with a knife in several places. Place garlic pieces into the punctures. Rub the lard with the pepper mixture.
Нарежьте сало на толстые одинаковые кусочки, проткните ножом в нскольких местах. Поместите кусочки чеснока в проколы. Натрите сало перечной смесью.
Place a bay leaf on the bottom of the jar, place lard and garlic on top. Close the jar and leave it for 1 day at room temperature.
Уложите на дно банки лавровый лист, сверху поместите сало с чесноком. Закройте банку и оставьте ее на 1 день при комнатной температуре.
After 2 days, put the jar in the refrigerator. After 4 days the lard is ready.
Через 2 дня уберите банку в холодильник. Через 4 дня сало готово.
Before serving, cut the lard into thin slices and roll into tubes. Serve with pickled garlic.
Перед подачей нарежьте сало на тонкие слайсы, сверните в трубочки. Подавайте с маринованным чесноком.