Cut the bacon and garlic into small cubes. Wash the tomatoes and also cut into small cubes. Grate the cheese on a coarse grater.
Бекон и чеснок нарежьте мелкими кубиками. Помидоры помойте и тоже нарежьте мелкими кубиками. Натрите сыр на крупной терке.
Fry the chopped ingredients and stuff the raw cannelloni with this filling. Grind the remaining filling with a blender and add chopped garlic.
Нарезанные продукты обжарьте и нафаршируйте этой начинкой сырые каннеллони. Оставшуюся начинку измельчите блендером и добавьте измельченный чеснок.
Place the cannelloni in a baking dish and cover with tomato sauce. Place in the oven preheated to 180 ℃ for 20–30 minutes. Sprinkle the dish with cheese. Return it to the oven for another 10 minutes.
Выложите каннеллони в форму для запекания и залейте томатным соусом. Поставьте в духовку, разогретую до 180 ℃, на 20–30 минут. Посыпьте блюдо сыром. Верните его в духовку еще на 10 минут.
Sprinkle cannelloni with basil and cilantro. Serve hot to ensure they retain their crispy, flavorful appearance.
Посыпьте каннеллони базиликом и кинзой. Подавайте горячими, так они сохранят свою хрустящую и ароматную корочку.