Prepare toothpicks. Wash the persimmon, peel and cut into pieces.
Подготовьте зубочистки. Хурму помойте, почистите и нарежьте кусочками.
Preheat the oven to 180℃. Cut each piece of bacon into three pieces. Wrap the persimmon with bacon and secure with a toothpick.
Разогрейте духовку до 180 ℃. Каждый кусок бекона разрежьте на три части. Обмотайте хурму беконом и закрепите зубочисткой.
Place the persimmons on a baking sheet, greasing it with oil. Bake for 15 minutes. Then brush each piece with BBQ sauce. Place in the oven for another 7 minutes.
Выложите хурму на противень, смазав его маслом. Запекайте 15 мин. Затем смажьте каждый кусочек соусом барбекю. Отправьте в духовку еще на 7 минут.
Place the appetizer on a plate, sprinkle with paprika and cilantro and serve.
Выложите закуску на тарелку, посыпьте паприкой и кинзой и подавайте на стол.