Rinse the sage leaves with water. Cut the turkey fillet into cubes.
Промойте листья шалфея водой. Нарежьте филе индейки брусочками.
Place sage leaves, herbs, salt or lightly grease with soy sauce on the fillet pieces. Wrap the fillet pieces tightly in the bacon slices.
На кусочки филе выложите листики шалфея, зелень, посолите или слегка смажьте соевым соусом. Плотно заверните в ломтики бекона кусочки филе.
Pour oil into a preheated frying pan and fry the rolls on both sides for 6-7 minutes. Remove the finished rolls from the pan and place on a plate.
На разогретую сковороду налейте масло, обжарьте рулетики с двух сторон по 6-7 минут. Снимите готовые рулеты со сковороды, и переложите на тарелку.
Serve the finished rolls with oven-baked or grilled vegetables.
Подавайте готовые рулеты с запеченными в духовке или на гриле овощами.