Cut the onion, carrots, 3 cloves of garlic into small cubes. Cut the pumpkin into larger pieces. Soak the rice in cold water.
Нарежьте лук, морковь, 3 зубчика чеснока мелкими кубиками. Тыкву нарежьте более крупными кусочками. Рис замочите в холодной воде.
Heat the oil in a cauldron and fry the onion, garlic and carrots until golden brown.
В казане разогрейте масло и обжарьте лук, чеснок с морковью до золотистого оттенка.
Add cumin and barberry to the cauldron, mix thoroughly. Then add paprika and 2 whole cloves of garlic.
Добавьте в казан кумин и барбарис, тщательно перемешайте. Затем добавьте паприку и 2 целых зубчика чеснока.
Place pumpkin and raisins in a cauldron, add water and salt. Simmer for 30 minutes.
Выложите в казан тыкву и изюм, залейте водой и посолите. Тушите 30 минут.
Remove the garlic and add rice. Simmer over low heat, stirring occasionally, until cooked through. This will take 30-40 minutes.
Достаньте чеснок, засыпьте рис. Тушите на медленном огне, периодически помешивая, до готовности. Это займет 30-40 минут.
You can sprinkle the finished pilaf with herbs.
Можно посыпать готовый плов зеленью.