Cut the meat into large pieces, the fat into small pieces. Onions in half rings, carrots in strips. Peel the garlic from the outer skin only, keeping the heads intact. Light the fire to coals.
Мясо нарежьте крупными кусками, жир маленькими. Лук полукольцами, морковь соломкой. Очистите чеснок только от верхней шелухи, сохраняя целостность головок. Разожгите костер до углей.
Heat the cauldron over the fire, add the fat and melt it. Pour cottonseed oil over the sides of the cauldron, add meat, fry, stirring with a spatula.
Накалите казан на огне, выложите жир, растопите его. Стенки казана полейте хлопковым маслом, добавьте мясо, обжарьте, помешивая лопаткой.
Pour the onions and carrots into the cauldron, stir. Simmer for 10-15 minutes.
Высыпьте в казан лук и морковь, помешивайте. Тушите 10-15 минут.
Pour 500 ml of water into a cauldron, add spices (barberry, cumin, saffron, turmeric), simmer until thick.
Вылейте в казан 500 мл воды, высыпьте специи (барбарис, зира, шафран, куркуму), тушите до густого состояния.
Pour the rice into the cauldron, fill with the remaining water, stick the heads of garlic on top, add salt, and cover with a lid. Simmer until tender, approximately 30-40 minutes.
Высыпьте в казан рис, залейте оставшейся водой, сверху воткните головки чеснока, посолите, накройте крышкой. Тушите до готовности, приблизительно 30-40 минут.
Garnish the finished pilaf with herbs and half boiled eggs.
Готовый плов украсьте зеленью и половинками отварных яиц.