Cut the carrots into cubes and the onions into cubes. Pass the garlic through a press. Cut the poultry fillet into pieces like goulash. Soak rice and chickpeas in water in advance.
Нарежьте морковь соловкой, лук кубиками. Чеснок пропустите через пресс. Филе птицы нарежьте кусочками как на гуляш. Замочите заблаговременно рис и нут в воде.
Turn the multicooker to Sauté mode and fry the onions and carrots for 3 minutes. Add the fillet to the fried vegetables and fry for another 5-7 minutes.
Включите мультиварку в режим «Жарка» и обжарьте лук и морковь в течение 3 минут. К прожаренным овощам добавьте филе, обжарьте еще 5-7 минут.
Now add barberry, cumin, turmeric. Mix everything thoroughly. Add washed rice, chickpeas, garlic, cover with water. Mix thoroughly and add salt to taste.
Теперь добавьте барбарис, кумин, куркуму. Все тщательно перемешайте. Добавьте промытый рис, нут, чеснок, залейте водой. Тщательно перемешивая, посолите по вкусу.
Turn on the multicooker in the “Cooking” or “Porridge” mode for 50 minutes. After the end of the program, turn off the multicooker and let the pilaf stand for 5-10 minutes under the lid.
Включите мультиварку в режим «Варка» или «Каша» на 50 минут. После окончания программы мультиварку выключите и дайте плову постоять 5-10 минут под крышкой.
Sprinkle the finished pilaf with finely chopped herbs.
Готовый плов посыпьте мелко нарезанной зеленью.