Peel the vegetables. Cut the bacon and vegetables into cubes.
Очистите овощи. Бекон и овощи нарежьте кубиками.
Pour boiling water over the tomatoes, place them in cold water and remove the skins. Cut them into pieces, removing the seeds.
Обдайте помидоры кипятком, поместите их в холодную воду и уберите кожицу. Нарежьте их кусочками, удалив семена.
Sauté bacon, onion and celery over high heat for 5 minutes. Reduce heat, add garlic, after 1 minute tomatoes and spices. Fry for 10 minutes, stirring.
Обжарьте на сильном огне бекон, лук и сельдерей 5 минут. Уменьшите огонь, добавьте чеснок, спустя 1 минуту помидоры и специи. Жарьте 10 минут, помешивая.
Boil the pasta, drain the water and add the prepared sauce.
Отварите макароны, слейте воду и добавьте готовый соус.
Serve pasta with bacon and tomato sauce, generously sprinkled with grated cheese.
Подавайте пасту с беконом и томатным соусом, щедро посыпав тертым сыром.