Peel the onion, cut it into half rings, and cut the bacon into small strips. Crush the garlic with a knife.
Очистите лук, нарежьте его полукольцами, а бекон – мелкими полосками. Раздавите ножом чеснок.
Heat the water, add salt and sugar, stir until dissolved and pour in the vinegar. Pour the marinade over the onions and leave to marinate for 20 minutes.
Нагрейте воду, добавьте соль и сахар, перемешайте до растворения и влейте уксус. Залейте маринадом лук и оставьте мариноваться на 20 минут.
Let the pasta cook, and when ready, drain in a colander, reserving a small amount of the pasta cooking water.
Поставьте вариться пасту, а когда будет готова, откиньте на дуршлаг, сохранив небольшое количество воды от варки пасты.
Heat the olive oil in a frying pan, fry the garlic, and when browned, remove from the pan and add the bacon. Fry until golden brown.
В сковороде разогрейте оливковое масло, поджарьте чеснок, а когда зарумянится, уберите из сковороды и положите бекон. Обжарьте до румяности.
Pour in the cream, let it thicken a little over medium heat, stirring. Add pickled onions and prepared pasta to the sauce. Mix everything. Pour in some pasta cooking water, salt and pepper.
Влейте сливки, дайте им немного загустеть на среднем огне помешивая. Положите в соус маринованный лук и готовую пасту. Все перемешайте. Влейте немного воды от варки пасты, посолите и поперчите.
Serve hot, sprinkled with grated Parmesan.
Подавайте блюдо горячим, посыпав тертым пармезаном.