Cut the lard into two equal pieces, peel the garlic and cut it into thin slices. Prepare the film for cooking lard.
Разрежьте сало на два одинаковых кусочка, почистите чеснок и нарежьте его на тонкие брусочки. Подготовьте пленку для варки сала.
Mix salt, mayonnaise and spices in a plate, add dried herbs and crumble the bay leaf. Next, make deep holes in the lard and fill them with garlic.
Смешайте в тарелке соль, майонез и пряности, добавьте сушеную зелень и раскрошите лавровый лист. Далее сделайте глубокие отверстия в сале и наполните их чесноком.
Generously coat the lard with mayonnaise, salt and pepper. Place pieces of lard in two different bags, add 2 allspice peas and 1 clove. Wrap the lard in several bags so that they do not tear during cooking.
Обильно смажьте сало массой из майонеза с солью и перцем. Положите кусочки сала в двв разных пакета, добавьте в них по 2 горошины душистого перца и 1 гвоздике. Замотайте сало в несколько пакетов, чтобы они не порвались при варке.
Tie the bags and place the lard in a saucepan with cold water and put on fire. After the lard has boiled, put it on low heat and cook for another 2 hours. After cooking, remove the lard from the pan and let it cool, then unwrap it and cut into thin pieces.
Завяжите пакетики и поместите сало в кастрюлю с холодной водой, поставьте на огонь. После того, как сало закипело, поставьте его на маленький огонь и варите еще 2 часа. После варки достаньте сало из кастрюли и дайте ему остыть, потом разверните его и нарежьте тонкими кусочками.
Serve thinly sliced lard on black bread toast with mustard and a slice of pickled cucumber.
Подайте тонко нарезанное сало на гренке из черного хлеба с горчицей и ломтиком соленого огурца.