Prepare the pan and baking sheet. Separate the broccoli into florets and wash. Cut the cheese into slices and the bacon into slices.
Подготовьте кастрюлю и противень. Брокколи разберите на соцветия и помойте. Нарежьте сыр ломтиками, а бекон — слайсами.
Pour water into a saucepan and bring to a boil. Add cabbage and cook for 5 minutes after boiling. Then run cold water over the cabbage to stop the cooking process.
В кастрюлю налейте воды и доведите до кипения. Внесите капусту и варите 5 минут после закипания. Затем обдайте капусту холодной водой, чтобы прекратить процесс варки.
Top each strip of bacon with a slice of cheese and a floret of broccoli and wrap tightly. Place on a baking sheet and place in an oven preheated to 200 ℃ for 5-7 minutes.
Положите на каждую полоску бекона по ломтику сыра и соцветию брокколи и плотно заверните. Выложите на противень и поставьте в разогретую до 200 ℃ духовку на 5–7 мин.
Sprinkle the prepared rolls with herbs and serve hot.
Посыпьте приготовленные рулетики зеленью и подавайте на стол в горячем виде.