Prepare your pot and pan. Disassemble the cauliflower into inflorescences and rinse to remove dirt. Peel the onion and cut it and bacon into thin slices.
Подготовьте кастрюлю и сковороду. Цветную капусту разберите на соцветия и промойте от загрязнений. Очистите лук и нарежьте его и бекон тонкими слайсами.
In a saucepan, combine milk and water in equal quantities, bring to a boil and season with salt. Place the cabbage there and cook for 3 minutes after boiling. Remove the cabbage with a slotted spoon and place on a plate.
В кастрюле смешайте молоко и воду в одинаковых количествах, доведите до кипения и приправьте солью. Положите туда капусту и варите 3 минуты после закипания. Достаньте капусту шумовкой и положите в тарелку.
Fry the bacon and onions in a frying pan, then add the cabbage, stir and fry for a few minutes.
В сковороде обжарьте бекон с луком, затем положите к ним капусту, перемешайте и обжарьте несколько минут.
Sprinkle the cabbage with herbs and grated cheese. Let sit for a while until the cheese melts, then serve.
Посыпьте капусту зеленью и тертым сыром. Дайте немного постоять, чтоб сыр растаял, затем подавайте на стол.