Wash and peel all vegetables well. Grate the carrots on a medium grater. Chop the onion, pepper and bacon into cubes, cut the tomatoes into small pieces.
Все овощи хорошо помойте и очистите. Морковь натрите на средней терке. Лук, перец и бекон нашинкуйте кубиками, помидоры нарежьте небольшими кусочками.
Turn on the multicooker to the “Frying” mode. Heat the oil and add the chopped onion. Cook it until golden brown, add grated carrots and fry for 5 minutes.
Включите мультиварку на режим «Жарка». Разогрейте масло и забросьте нарезанный лук. Готовьте его до золотистого цвета, добавьте тертую морковь и жарьте в течение 5 минут.
Pour the pepper pieces into the slow cooker and fry everything together for about 5-7 minutes. Add the chopped bacon and cook it along with the vegetables for another 5 minutes.
Засыпьте в мультиварку кусочки перца и обжаривайте все вместе примерно 5-7 минут. Добавьте нарезанный бекон и готовьте его вместе с овощами еще 5 минут.
Pour pasta into the multicooker, add water and switch the device to the “Pasta” mode for 10 minutes. Add pieces of tomatoes, garlic and dill, as well as salt and spices: pepper, paprika, ginger.
Засыпьте в мультиварку макароны, залейте водой и переключите прибор в режим «Макароны» на 10 минут. Добавьте туда кусочки помидоров, чеснок и укроп, а также соль и специи: перец, паприку, имбирь.
Add cream and leave the dish to simmer in the “Keep Warm” mode for 5 minutes. Sprinkle the finished pasta with grated cheese before serving.
Добавьте сливки и оставьте блюдо томиться в режиме «Подогрев» на 5 минут. Готовые макароны перед подачей посыпьте тертым сыром.
Sprinkle pasta with bacon and vegetables in a creamy sauce with parsley and add a light salad.
Макароны с беконом и овощами в сливочном соусе посыпьте зеленью петрушки и дополните легким салатом.