Remove the bacon from the refrigerator and, if necessary, cut it into slices.
Достаньте бекон из холодильника и, если требуется, нарежьте его на слайсы.
Place a dry frying pan on the fire and wait 3-4 minutes until it warms up well. Place strips of bacon on a hot frying pan. Fry until the bacon begins to curl, then turn the strip over to the other side.
Поставьте сухую сковороду на огонь и подождите 3-4 минуты, пока она хорошо разогреется. На раскаленную сковороду выложите полоски бекона. Обжаривайте до тех пор, пока бекон не начнет закручиваться, после переверните полоску на другую сторону.
Fry the bacon for another 5 minutes until a crust forms. Place cooked bacon slices on napkins or paper towels to remove excess fat.
Жарьте бекон еще минут 5 до образования корочки. Готовые ломтики бекона выложите на салфетки или бумажные полотенца, чтобы удалить лишний жир.
Add fried eggs, fresh vegetables and herbs to the bacon.
Добавьте к бекону жареные яйца, свежие овощи и зелень.