Peel the potatoes, garlic and onions. Then cut the potatoes with an accordion not all the way through, cut the onion into half rings, divide the bacon into thin slices, pass the garlic through a press.
Очистите картофель, чеснок и лук. Затем надрежьте картофель гармошкой не до конца, лук нарежьте полукольцами, бекон разделите на тонкие пластины, чеснок пропустите через пресс.
Place the potatoes on foil and place bacon in the gaps of each potato. Add the remaining chopped vegetables and sprinkle with spices.
Выложите картошку на фольгу, в зазоры каждого клубня положите бекон. Добавьте остальные нарезанные овощи и посыпьте специями.
Wrap the potatoes tightly in foil and place in an oven preheated to 180°C for 45–50 minutes.
Картофель плотно заверните в фольгу и отправьте в разогретую до 180 °C духовку на 45–50 минут.
Sprinkle the potato accordions with herbs and serve hot.
Посыпьте картофельные гармошки зеленью и подавайте горячими.