Rinse green peas from the freezer with warm water. Cut the onion into half rings and the bacon into cubes.
Зеленый горошек из морозилки промойте теплой водой. Нарежьте лук полукольцами, а бекон — кубиками.
Pour olive oil into the pan, add butter and garlic. Lightly fry the onion over moderate heat, then the bacon and add salt. Remove the garlic.
В сковороду влейте оливковое масло, добавьте сливочное масло и чеснок. Слегка обжарьте лук на умеренном огне, затем бекон и все посолите. Уберите чеснок.
Sprinkle everything with spices and add green peas. Fry over high heat for 2 minutes, stirring.
Посыпьте все специями и всыпьте зеленый горошек. Прожарьте на сильном огне 2 минуты помешивая.
Sprinkle the dish with herbs and serve hot.
Посыпав блюдо зеленью, подавайте в горячем виде.